Evo za test s predhodnim postom na forumu, problem je što SMF to sprema kao trenutno vrijeme servera
mysql> select ID_MSG, ID_TOPIC, posterTime, ID_MEMBER, subject, posterName, FROM_UNIXTIME(posterTime, '%m/%d/%Y %H:%i') from smf_messages order by ID_MSG desc limit 1;
+--------+----------+------------+-----------+------------------------------+------------+---------------------------------------------+
| ID_MSG | ID_TOPIC | posterTime | ID_MEMBER | subject | posterName | FROM_UNIXTIME(posterTime, '%m/%d/%Y %H:%i') |
+--------+----------+------------+-----------+------------------------------+------------+---------------------------------------------+
| 237 | 32 |
1216850525 | 12 | Odg: DRUPALHR.org irc kanal? | bas |
07/24/2008 00:02 |
1 row in set (0.00 sec)
No prilikom kreiranja lista postova za Drupal blok, funckija koja radi problem je
smf_format_time a nalazi se u smf_api_2.php u rootu foruma.
U njoj stoji:
// Offset the time - but we can't have a negative date!
$time = max($logTime + (@$smf_user_info['timeOffset'] + $smf_settings['time_offset']) * 3600, 0);
Kao što vidiš uzima se u obzir i korisnikova zona koju je postavio u profili i time offset koji je admin postavio na serveru. U idealnom slučaju ako je vrijeme na serveru = vremenu u kojoj si time zoni obje postavke bi trebale biti na 0. I onda sve radi kako treba, ako je to slučaj onda možeš slobodno ovu liniju gore zamijeniti sa:
$time = $logTime;
A vrijeme na forumu je (mi je bilo) 1h unatrag za što je kriv Sources/Load.php i linija:
// Setting the timezone is a requirement for some functions in PHP >= 5.1.
if (isset($modSettings['default_timezone']) && function_exists('date_default_timezone_set'))
date_default_timezone_set($modSettings['default_timezone']);
Koja je iz baze pročitala:
+------------------------------------+--------------------------------------------------------------------+
| variable | value |
+------------------------------------+--------------------------------------------------------------------+
| default_timezone | Etc/GMT-1 |
Dakle taj dio koda treba obrisati kako bi sve radilo kako treba, barem je tako slučaj na mojem serveru. Ako trebash hosting javi

Nadam se da sam barem malo pomogao.
Pozdrav